Γιατί να χρησιμοποιήσω το certs-it.com ;

Πολύ καλή ερώτηση: Γιατί certs-it;

Είναι σωστό να βασίζομαι σε υποκειμενικές γνώμες τρίτων, όταν οργανώνω τις διακοπές μου ή όταν θέλω να βγω για φαγητό ή για ένα ποτό;

Γιατί προτιμώ να χρησιμοποιώ το certs-it.com για την έρευνά μου; Γιατί certs-it;

Το προτιμώ διότι :

  • Το certs-it.com λειτουργεί με τρόπο απλό, κατανοητό και σαφή.
  • Βρίσκω αμέσως και εύκολα τις πληροφορίες που ζητώ σε κάθε περιοχή.
  • Έχω στη διάθεσή μου δεκάδες φίλτρα αναζήτησης, ώστε να εντοπίζω αμέσως τις επιχειρήσεις που καλύπτουν τα γούστα μου.
  • Κάνω απ’ ευθείας κρατήσεις χωρίς χρεώσεις. Επικοινωνώ άμεσα με τις επιχειρήσεις, .
  • Οι περιγραφές των επιχειρήσεων γίονται με τρόπο ενιαίο, σαφή, τυποποιημένο και διαφανή. Με ακρίβεια και χωρίς υπερβολές. Στο certs-it.com βρίσκω μόνο πιστοποιημένες πληροφορίες.
  • Η πιστοποίηση Alfa Cert εγγυάται ότι θα βρω αυτά που ζητώ.
  • Γνωρίζω από πριν, αναλυτικά και με ακρίβεια, τις παροχές και λοιπές πληροφορίες κάθε επιχείρησης.
  • Διαβάζω σχόλια πελατών που είναι αληθινά, διότι ελέγχονται και αποκλείονται κακόπιστα ή ανεδαφικά σχόλια.
  • Βρίσκω πληροφορίες όχι μόνο για την επιχείρηση (κατάλυμα ή εστίασης) που ψάχνω, αλλά και για την περιοχή της, καθώς και για τις άλλες πιστοποιημένες επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή.
  • Η πρόσβαση στο certs-it.com είναι δωρεάν, χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις και banners.

Εσείς θα εμπιστευτείτε γνώμες που δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδες με κριτικές, χωρίς να ξέρετε αν το άτομο που σχολίασε είχε την εμπειρία για να κρίνει; Και αν ήταν ένας φίλος του ιδιοκτήτη που δημοσίευσε μια ευνοϊκή κριτική; Ή ένας φίλος ανταγωνιστή του που δημοσίευσε μια αρνητική κριτική;

Δεν θέλετε να είστε σίγουροι για το τι θα βρείτε όπου πάτε;

Η ALFA CERT A.E. έχει λύσει αυτό το πρόβλημα.

Η Alfa Cert πιστοποιεί τις προσφερόμενες υπηρεσίες, με προδιαγραφές λεπτομερείς, σαφείς και διαφανείς. Και με ετήσιες επαναπιστοποιήσεις και συνεχείς τυχαίους ελέγχους διασφαλίζει τη συνεχή τήρησή τους.

Με άλλα λόγια, όταν διαβάζω πως ένα ξενοδοχείο βρίσκεται “επάνω στην παραλία” γνωρίζω τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Αν διαβάσω ότι το εστιατόριο έχει “γαλλική κουζίνα”, ξέρω ότι δεν είναι ένα κοινό εστιατόριο που σερβίρει και 2-3 “γαλλικά” πιάτα.

Όταν δω το αυτοκόλλητο alfacert, σε ένα ξενοδοχείο, εστιατόριο, μπαρ, ενοικιαζόμενα δωμάτια κλπ, ξέρω ότι κάποιος ελέγχει. Ξέρω ότι είναι alfa certified.

Γιατί certs-it

Και στο εσωτερικό θα δω αναρτημένο και το πιστοποιητικό alfa cert.

Η πιστοποίση alfa cert βασίζεται στην τήρηση λεπτομερών προδιαγραφών.

Στη σελίδα της κάθε πιστοποιημένης επιχείρησης βρίσκω τις παροχές και όλα όσα προσφέρει. Βρίσκω επίσης δεκάδες φωτογραφίες, βίντεο και αναλυτική περιγραφή. Και μπορώ να διαβάσω τις προδιαγραφές alfacert. Αυτές ακριβώς που χρησιμοπιούν και οι Επιθεωρητές και οι Ελεγκτές της Alfa Cert AE, όταν επιθεωρούν και ελέγχουν.

Οι προδιαγραφές alfacert δείχνουν αναλυτικά όλα όσα επιθεωρούνται και ελέγχονται. Και δείχνουν τις δεσμεύσεις κάθε πιστοποιημένης επιχείρησης. Όχι μόνο απέναντι στην Alfa Cert, αλλά και απέναντί μου.

Γι’ αυτό, πριν κάνω κράτηση σε ένα ξενοδοχείο ή άλλο κατάλυμα, πριν πάω σε ένα εστιατόριο ή μπαρ, διαβάζω πρώτα τι γράφει για αυτό η Alfa Cert στο certs-it.com.

Δεν πάω στην τύχη, cert-άρω!
I certs-it !!!