Γιατί certs-it;

Είναι μία πολύ καλή ερώτηση. Γιατί certs-it;

Είναι σωστό να βασίζεστε σε υποκειμενικές γνώμες, όταν οργανώνετε τις διακοπές σας ή όταν θέλετε να βγείτε για ένα ποτό;

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το site certs-it.com για την έρευνά σας; Γιατί certs-it;

Θα εμπιστευτείτε γνώμες που δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδες με κριτικές, χωρίς να ξέρετε αν το άτομο που σχολίασε είχε την εμπειρία για να κρίνει; Ήταν μήπως ένας φίλος του ιδιοκτήτη και δημοσίευσε μια ευνοϊκή κριτική; Μήπως ήταν ένας φίλος ανταγωνιστή του που δημοσίευσε μια αρνητική κριτική;

Δεν θέλετε να είστε σίγουροι για το τι θα βρείτε όπου πάτε;

Η ALFA CERT A.E. είναι εδώ για να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Πιστοποιούμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες, με προδιαγραφές λεπτομερείς, σαφείς και διαφανείς. Και με ετήσιες επαναπιστοποιήσεις και συνεχείς τυχαίους ελέγχους διασφαλίζουμε τη συνεχή τήρησή τους. Με άλλα λόγια, όταν διαβάζετε πως ένα ξενοδοχείο βρίσκεται “επάνω στην παραλία” θα γνωρίζετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Αν διαβάσετε ότι το εστιατόριο έχει “γαλλική κουζίνα”, θα ξέρετε ότι δεν είναι ένα κοινό εστιατόριο που σερβίρει και 2-3 “γαλλικά” πιάτα.

Όταν δείτε το αυτοκόλλητο alfacert, σε ένα ξενοδοχείο, εστιατόριο, μπαρ, ενοικιαζόμενα δωμάτια κλπ, θα ξέρετε ότι κάποιος ελέγχει. Θα ξέρετε ότι είναι alfa certified.

Γιατί certs-it

Και στο εσωτερικό θα δείτε αναρτημένο και το πιστοποιητικό alfa cert.

Η πιστοποίση alfa cert βασίζεται στην τήρηση λεπτομερών προδιαγραφών.

Οι προδιαγραφές alfacert παρέχουν ακριβή στοιχεία για κάθε επιχείρηση που θα βρείτε στο site certs-it.com.

Στη σελίδα κάθε πιστοποιημένης επιχείρησης, στο site μας, θα βρείτε τις παροχές και όλα όσα προσφέρει. Θα δείτε επίσης δεκάδες φωτογραφίες, βίντεο και αναλυτική περιγραφή. Και μπορείτε να διαβάσετε τις προδιαγραφές alfacert. Αυτές ακριβώς που χρησιμοπιούν και οι Επιθεωρητές και οι Ελεγκτές μας.

Οι προδιαγραφές alfacert δείχνουν αναλυτικά όλα όσα επιθεωρούμε και ελέγχουμε. Και δείχνουν τις δεσμεύσεις κάθε πιστοποιημένης επιχείρησης. Όχι μόνο απέναντί μας, αλλά και απέναντί σας.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα κάνετε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο είτε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή πριν επισκεφτείτε κάποιο εστιατόριο ή μπαρ, ελέγξτε τα πρώτα στο site μας. Δείτε τι ακριβώς παρέχουν, πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Μην πάτε στην τύχη, cert-άρετέ το! Certs-it !!!